Dark mode
Tidur Sampai Mimpi
Free download
A Malay Blues number. The title translates as 'Sleep Till You Dream'
Blues - Blues Rock
Previous peak charts position #103
Previous peak charts position in subgenre #24
Mohd Rfizan Amjad
Bluestreats
September 30, 2007
1 version uploaded:
MP3 3.2 MB  •  128 kbps  •  3:29
On 2 playlists
Lyrics
Tidur Sampai Mimpi sejak dari dulu zaman tok penghulu aku dah tahu sememangnya ku akan buat haru ha ha macam kutu sedikit ku tak serik selagi ku tak tergolek katakan ini satu penyakit dari keratan akhbar akademi fantasia mudahan aku dapat bertanding macam mawi hero zaman kini kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi sorong papan tarik papan suruh makan dia telan kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi dayung sampan nak ke hulu orang utan banyak bulu kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi chords: E A7 B7 words and music by ali
Buy
Playlist