Dark mode
PLAY
Tidur Sampai Mimpi
PLAY
A Malay Blues number. The title translates as 'Sleep Till You Dream'
Free
Blues - Blues Rock
Previous peak charts position #114
Previous peak charts position in subgenre #28
Mohd Rfizan Amjad
Bluestreats
September 30, 2007
MP3 3.2 MB
128 kbps bitrate
3:29 minutes
Lyrics
Tidur Sampai Mimpi sejak dari dulu zaman tok penghulu aku dah tahu sememangnya ku akan buat haru ha ha macam kutu sedikit ku tak serik selagi ku tak tergolek katakan ini satu penyakit dari keratan akhbar akademi fantasia mudahan aku dapat bertanding macam mawi hero zaman kini kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi sorong papan tarik papan suruh makan dia telan kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi dayung sampan nak ke hulu orang utan banyak bulu kalau ikutkan hati aku tak kan menyepi kalau tidur biar sampai mimpi chords: E A7 B7 words and music by ali
On 2 playlists
Playlist