Dark mode
 
Zeven Zegels
Gospel Rap, Original, Sete Selos, Zeven Zegels.
4 songs
4.3K plays
1
2
3
Zeven Zegels Beat 7
Produced By André Sales
4
Beat 9
Remake van Phill Collins. Produced By André Sales
Zeven Zegels prod. brengt je o.a. muziek entertainement van Original Atalaya.
Band/artist history
Brainpower..THC.. Ali B.. Bekende namen, het is makkelijk artiesten te noemen in de seculiere scène. Binnen het Holy hiphop in Nederland ben je al gauw wat tellen verder voordat je een Gospel Rapper kan noemen, plus het feit dat Original in het portugees vanaf jongs al zo genoemd werd maakt hem "Original". Original raakte voor het eerst in aanraking met rap op een verkeerde manier, de boodschap luidde vooral: B*tches, geld, drugs en nog meer ellende.. In die tijd was hij ook nog geen Christen, na veel nare dingen mee te maken dacht hij dat God hem verlaten had, en hij zag niks meer om voor te leven. Totdat hij zich terug naar God keerde, en God nam hem met open armen terwijl Original weer naar God kwam. Vanaf dat moment is Original Godsprijzende teksten gaan schrijven en begon met tapen op zijn 16e ongeveer. Sinds kort is hij ook bezig met producen voor zichzelf, maar ook voor verkoop. Stuur een mailtje naar Sete_Selos@hotmail.com voor previeuws, contact als je interesse hebt.
Have you performed in front of an audience?
Overal waar ik gevraagd word. Ik heb opgetreden in Arnhem meerdere keren, Nijmegen mening maal, Groningen eens met Warriorsday. Ook in mijn eigen school heb ik het podium gedeeld met Blaxtar en MC Rico (Opgezwolle) Verder heb ik workshops gegeven in Gouda en Moordrecht.
Your musical influences
Apocalipse 16, Litoci, Tupac.
What equipment do you use?
Hardware: Behringer B2 Mic Europack UB802 Mixer Jvc HA G11 Headphone set Yamaha PSR-220 Midi-Keyboard Software: CoolEdit 2000 Fruity Loops 6.0 Sound Forge 6.0
Anything else?
nahh..
READ MORE
READ LESS
Please sign up or log in to post a comment.
Promoted Not related to artist
Promo
good morning - BUY 1, GET 2 FREE!
Promo
yooo
Promo
Concrete (buy 1 get 4 FREE)
Promo
NEW/Turok
PLAY
FOLLOW
SHARE
Buy
Playlist