Dark mode
NeoRay
PLAY
NeoRay
PLAY
14 Tracks
Nederlandstalige Hiphop (Dutch Hiphop), Battle shit, Topical battles, Neoray is dope.
Ik ben Neoray, 18 jarige nederlandstalige MC. Op deze soundclick kun je wat shit van mij checken, het zijn allemaal battles voor op de hiphopwebsite Hiphopinjesmoel.com (check die site). Op een track na. Ik heb aan die shit mee gedaan, voornamelijk om het rappen steeds beter onder de knie te krijgen, dus als het ware als oefeningen. Voorlopig stop ik hier nu even mee, dus deze Soundclick is nu als het ware even 'af'. Check deze shit even uit, en laat anders wat achter in die messagebox shit. Peace out! Neoray
Band/artist history
Eeeuhm, De aller eerste track die ik gespit heb was ergens begin April 2004. Dus reken maar na hoelang ik nu mee bezig ben. Begon toen al als Neoray, vooral samen met Jo1. Toen onder de naam Jo1 & Neoray. Niet echt veel gedaan toen hehehe. Daarna volgde een tijd van freestyle shit. Samen met El_Pjee vormde Jo1 en ik Dem Clicka. Een paar tracks hebben we wel gemaakt, maar voornamelijk (zatte) freestyles. Toen was het tijd om daar een (kleine) punt achter te zetten, en gingen we onder de naam De Lange Vloeiers verder, en hebben een aantal tracks gemaakt. El_Pjee kwam er achter dat het toch niet echt zijn ding was, en zei ook dat hij er maar niet meer door ging. Hierna brak de tijd aan van de internet battle shit. Toen ook deze soundclick gestart, en veel gebattles op het internet, ook met Jo1 samen. Nu zit ik hier ook weer even een kleine punt achter, en ga ik met Jo1 en Tjerkovara verder. We zijn van plan wat dopere serieuzere tracks te maken, en hebben ook een oefenruimte geboekt. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen, maar heb er wel zin in!
Have you performed in front of an audience?
Ik heb nog geen live optredens gedaan. Ben dit nog wel van plan, want ga nu hard aan de slag met Jo1 en Tjerkovara om wat dope tracks te maken en shit, en kijken wel hoe we verder gaan komen.
Your musical influences
pf.. MC's: Apathy, Copywrite, Arsonists, Tame One, Cage, Wordsworth, many more..
Anything else?
Ja, dit is hier dus allemaal neergezet op 1 november 2005. Peace!
READ MORE
READ LESS
Promoted Not related to artist
Promo
If You Go - BUY 1, GET 1 FREE! (JC x 300Cam)
Promo
Crown. (4 Unlimited for 50$)
Promo
Rich The Kid (Type Beat) In My Lambo
Promo
Yonkers I 40 NEW BEATS
PLAY
FOLLOW
SHARE
Playlist